Sa prirodom na dlanu i decom u prvom planu!

Zašto baš Vrtićiada?

Svaki roditelj ima želju da svom detetu pruži ono najbolje, i mnogi su prilično neodlučni kada je u pitanju upis deteta u vrtić. Znamo, teška je to odluka i zato je potrebno dobro se informisati, pre nego što donesete tako važnu odluku. Zašto baš odabrati našu Vrtićiadu, je nešto što ćemo pokušati da Vam približimo u ostatku teksta. Napravićemo mali uvod o 7 razloga po kojima se Vrtićiada razlikuje od ostalih vrtića, i sigurni smo da vas nećemo ostaviti ravnodušnima.

7 razloga po kojima se Vrtićiada razlikuje od ostalih privatnih vrtića

Pre svega, PU Vrtićiada je nastala 2019. godine, sa velikom željom da budemo drugačiji od ostalih vrtića u Beogradu. Danas mi to i jesmo, i to iz mnogo razloga. Ono što ćemo istaći u ovom tekstu su samo neki od njih zašto baš da odabere Vrtićiadu.

Mi imamo mališane koji nam dolaze iz svih delova grada, kako bi svakodnevno uživali u prirodi i svoje detinjstvo proveli u svim čarima koje im Vrtićiada nudi. Imamo razumevanja i za roditelje, tako da smo i njima obezbedili beplatan ulazak na Adu. U našem vrtiću ne morate da razmišljate o tome da li će vam neko napisati kaznu zato što ste ostavili auto na ulici i ubrzano otrčali po dete. Takođe, kod nas sve aktivnosti ulaze u cenu. Nama su sva deca jednaka i ne želimo da pravimo razliku između njih. Svaki izlet i sve ostale aktivnosti su potpuno besplatne, i više o tome ćete saznati u nastavku teksta.

Takođe, mi učimo i strane jezike, pevamo, plešemo, glumimo, treniramo kapueru, ali to nije sve. Saznajte šta Vam mi to još nudimo i po čemu se razlikujemo od ostalih.

Vrtić na najlepšem mestu u prirodi – Adi Ciganliji

Vrtić na najlepšem mestu u prirodi – Adi Ciganliji

Pre svega jako smo ponosni što našim mališanima pružamo ovu mogućnost, a pored toga jako je i važno da svako dete provodi što više vremena u prirodi. U PU Vrtićiadi svaki dan je kao izlet. Mi naše okruženje i prirodu vrlo rado koristimo, i zato ponekad organizujemo i druženja sa drugim vrtićima koji nam vrlo rado dolaze u posetu. Opremljeni smo i posebnim vozićima kako i oni najmlađi ne bi propustili druženja i sve čari prirode koje im Ada Ciganlija nudi.

Ada Ciganlija, je jedno od najlepših mesta u Beogradu, koje svi rado posećuju, zašto i vaše dete ne bi imalo taj užitak da na takvom mestu provodi najlepše trenutke svog detinjstva.

Posetite našu galeriju slika i pogledajte kako mi to provodimo vreme.

Zašto je boravak u prirodi toliko važan?

Zato što boravkom u prirodi jačamo rast i razvoj vaše dece, a takođe doprinosimo i jačanju njihovog imuniteta. Mnoga istraživanja stručnjaka su pokazala da su deca koja većinu svog vremena provode u prirodi, zdravija od većine dece koja su nažalost osuđena na male parkove i dvorišta koja im ne pružaju baš toliko mogućnosti.

To su nam takođe potvrdili i naši roditelji, koji sa nama redovno dele utiske kako njihova deca bolje spavaju, jedu, a samim tim se i bolje razvijaju. Svaki vrtić je dobar za dete, ali mi se trudimo da doprinesemo još više, samim boravkom u prirodi a i mnogim drugim aktivnostima koje pružamo.

Pored Ade Ciganlije u kojoj redovno uživamo, mi imamo i naše dvorištance u kojem se naši mališani takođe vrlo često igraju, i koje je opremljeno penjalicama i toboganima na kojima još dodatno jačamo naše motoričke sposobnosti.

Takođe svaki naš polaznik ima svoj tricikl za koje uvek nađemo vremena do provozamo.

Besplatan ulazak na Adu

Većina ljudi zna da se ulazak na Adu naplaćuje, tačnije na deo u kom se mi tačno nalazimo. Ali, mi smo našim dragim roditeljima obezbedili besplatan godišnji ulazak, tako da ne morate svaki put da plaćate kada ostavljate ili dolazite po svoje dete u vrtic.

Svi roditelji dobijaju „Abrakadabra“ propusnicu, za koju mi ponosno kažemo da otvara sva vrata, a možemo reći da stvarno i jeste tako.

Takođe imamo i naš parking koji se nalazi ispred samog Vrtića, tako da ne morate nigde da žurite i tom prilikom razmišljate o tome da li će Vam neko napisati kaznu za nepropisno parkiranje, jer svi znamo kakva je situacija u drugim delovima Beograda, kada je u pitanju potraga za parking mestom.

Sve aktivnosti u vrticu ulaze u cenu – Jedan paket za sve!

Sve aktivnosti u vrticu ulaze u cenu – Jedan paket za sve!

Ono što takođe sa ponosom ističemo jeste da sve aktivnosti ulaze u cenu paketa vrtića. Dakle vaše dete ima pravo da učestvuje u svim aktivnostima i pogodnostima koje PU Vrtićiada nudi. Kod nas su svi mališani jednaki, jer imamo jedan paket za sve!

Pre svega, ono što što još dodatno želimo da istaknemo jeste da su svi izleti besplatni! Mi često negde idemo i volimo da posećujemo, vozimo se brodićem po reći, vozimo se Ćirom po Adi, idemo na izlete, jašemo, glumimo, pevamo, učimo jezike, treniramo kapueru… Dakle mi ne naplaćujemo nijednu aktivnost posebno osim rekreativnih nastava ili ekskurzija van teritoje Grada Beograda, koje povremeno organizujemo u saglasnosti sa roditeljima.

Vaše je samo da odlučite na kojim aktivnostima će vaše dete učestvovati a na kojim ne, ukoliko Vam se neka od aktivnosti ne dopada, mada se nama to još nije desilo.😊

Naravno jako bitna stvar je i ta što se prate motoričke sposobnosti dece i dele se po grupama, od onih najmlađih do onih najstarijih, a u nekim učestvujemo i svi zajedno.

Upis uz subvencije Grada Beograda

Kao akreditovani vrtic, podržavamo upis dece uz subvencije Grada Beograda. Ukoliko vas interesuje na koji način se ostvaruje pravo na subvencije možete nas slobodno kontaktirati radi detaljnijeg uputstva.

Ukoliko vas još nešto dodatno interesuje vezano za same subvencije i kako ih ostvariti, možete pročitati i poseban tekst u kom smo se potrudili da Vam damo što detatljnije informacije o tome kako iskoristiti pravo na njih i upisati vaše dete u vrtic.

Tekst možete pročitati klikom na link ovde.

Koje to aktivnosti dece imamo u Vrtićiadi?

Kao što smo već naveli, aktivnosti koje nudimo su razne, i kod nas sve spada pod redovne aktivnosti, jer su potpuno besplatne, tako da ih s ponosom svrstavamo u jednu grupu. Neke od njih su sledeće:

 • Školica sporta,
 • Vožnja rolera, bicikla
 • U letnjim mesecima, obuka plivanja na Adi Ciganliji
 • Engleski jezik,
 • Španski jezik,
 • Pevaonica,
 • Školica glume,
 • Ples,
 • Vožnje brodićem po Savi,
 • Vožnje čuvenim „Ćirom“ po Adi,
 • i mnogo drugih…

Ovo su samo neke od aktivnosti koje nudimo, jer se trudimo da stalno uvodimo inovacije, kako bi podstakli rast i razvoj naših polaznika.

Kao što smo već naveli, svaki mališan ima svoj tricikl koji može slobodno da koristi u vrtiću. Takođe posedujemo i posebne voziće za naše najmlađe u kojima svakodnevno uživaju i šetaju se po prirodi.

Stručno osoblje i poseban medicinski tim

U radu sa našim mališanima učestvuju akreditovani stručnjaci i vaspitači koji su u potpunosti posvećeni radu sa decom svih uzrasta od jaslenog, vrtićkog i predškolskog. Moramo priznati da ih polaznici našeg vrtića obožavaju, pa ih neretko i sami roditelji hvale.

Pored toga tu je i „Medicatim“ pedijatrija, privatna pedijatrijska ordinacija, koji brine o vašim mališanima i čuva njihovo zdravlje. Redovno vršimo sistematske preglede, i vodimo brigu o svim mališanima, jer je i nama u cilju da se kod nas svi osećaju bezbedno i sigurno.

Vrtić na engleskom i španskom

Kod nas u Vrtićiadi se uče dva jezika, i to je takođe nešto što nas razlikuje od ostalih. Vaše dete imaće priliku da uči engleski i španski jezik, a moramo priznati da znamo i po malo portugalskog jer se bavimo i kapuerom.

Mališani se dele u nekoliko grupa, pre svega u skladu sa uzrastom, kako bi svi uspešno savladali nove jezičke izazove koje ih očekuju.

Vrtićiada – Privatni vrtić sa najsavremenijim ambijentom

Vrtićiada – Privatni vrtić sa najsavremenijim ambijentom

Neretko se hvalimo, kako pored svih aktivnosti koje nudimo smo i privatni vrtić sa najsavremenijim ambijentom u Beogradu. Iako uglavnom svi mališani najviše vremena vole da provode napolju, dešava se i da vremenske prilike nisu baš najbolje. Naš prostor u vrtiću je prilično prostran, sa ogromnim kapacitetom i prostorijama za sve aktivnosti koje nudimo.

Leti se kupamo u bazenu, igramo se automobilima i lutkama, seckamo, crtamo, pravimo oblike, prelazimo poligone, sviramo i mnogo toga drugog.

Naš savet za Vas jeste da zakažete vašu posetu još danas, pozivom na broj telefona 065/223-2073 i uverite se i sami u sve ono što smo u tekstu pokušali da Vam dočaramo rečima.

Naravno reči nikad ne mogu da dočaraju i ostave utisak onoliko koliko može ono što ste videli. Za vas smo uvek dostupni i slobodno nas kontaktirajte za bilo kakva pitanja, sugestije ili nedoumice.

Mi smo na Adi, čekamo Vas u Vrtićiadi!

0652232073