Sa prirodom na dlanu i decom u prvom planu!

Dobrodošli u

Centar Naših Aktivnosti

Budite deo savršene atmosfere, zakoračite u mesto koje odiše spokojnošću i prepustite se najradosnijim trenucima i ispunjenim osmesima vaših mališana!

Kako Je Nastalo?

Omiljeno Mesto Naših Divnih Mališana

Pre samo dve godine rodila se sjajna ideja... Da neiskorisceni prostor oživi i pretvori se u mesto u kojem ce se svako dete osecati carobno, ali i mesto zahvaljujuci kojem ce se roditelji osecati bezbrizno, znajuci da su deca na sigurnom. Tako je nastala ideja o vrticu, toplom, oslikanom ljupko i ukrasenom tako da zaista lici na bajku. Ono sto je jos bitnije, bajka zapocinje u prirodi, tamo gde treba da se zapocne svako zdravo detinjstvo, na Adi Ciganliji, zato je ovaj vrtic tako poseban, zato se zove Vrticiada.

vrtićiada jasle
jj
Po čemu se

Mi To Razlikujemo Od Ostalih?

U Vrticiada dvoristu, deca smisljaju igre na travi i betonu, na penjalicama, toboganu, voze tricikle, prelaze poligon, crtaju kredama, uzivaju u igri loptom, posmatraju reku, brodove, ptice i sve cari prirode, a leti se kupaju u bazenu. Unutra se igraju lutkama i automobilma, od raznih konstruktora svoju mastu pretvaraju u stvarnost, grade, mere, popravljaju, sastavljaju i rastavljaju, bockalicama prave 2D predmete, provlace kanap kroz onoliko rupa koliko je potrebno da se napravi odredjeni oblik, vezuju pertle, seckaju papir, crtaju, lepe i slikaju temperama i vodenim bojama, koriste cetke, cetkice, valjke. Kuvaju pazljivo birajuci voce i povrce, postavljaju sto koristeci tanjire, escajg i solje, postaju policajci, vatrogasci, mehanicari, kapetani uz pomoc ginjol lutkica, u sali pevaju, plesu, sviraju metalofon, zvece razlicitim zveckama i kastanjetama, a imaju i pevaonicu gde uce najlepse pesme uz zvuk gitare. Vezbaju svoju spretnost i motoriku koristeci razlicite rekvizite, prelazeci prepreke i savladavajuci osnove kapuere, brazilske borilacke vestine i plesa.

vrtićiada
jj
vrticiada o nama
Abrakadabra!

Najbolji Vrtić U Gradu Je Vrtićiada!

Zajedno setaju, spavaju, rucaju, uce kako se treba ponasati za stolom, u biblioteci, bioskopu, uce o svetu, uce engleski, uce spanski. Spoznaju sebe, a zajedno spoznaju drugarstvo. Nije vazno da li imaju 1, 2, 3, 4, 5 ili 6 godina, svi su dobrodosli. U Vrticiadi, mi smo jedna veeelika porodica, koju cine mesovita jaslena (0-2) i mesovita vrticka grupa (3-7). I ne samo to, dok ste clan nase porodice, cele godine mozete uzivati u lepotama Ade, zahvaljujuci nasoj Vrticiada propusnici koja na "abrakadabra" podize sve rampe. 😊 Zakoracite sa nama na svaki izlet, provozajmo se vozicem, camcem, setajmo, igrajmo se, budimo srecni. Zajedno budimo deca!

a

Zabavljamo se

Svaki trenutak proveden u Vrtićiadi je prepun zabave, jer je to najbolji način da nešto naučimo i budemo srećni.

a

Uživamo u prirodi

Sa ponosom ističemo da smo Vrtić na najlepšoj lokaciji u Beogradu i to se uvek trudimo da iskoristimo.

a

Idemo na izlete

Svi izleti i aktivnosti su uključeni u cenu paketa, što je još jedna od stavki po kojoj se ističemo, a sve to u nameri da mališanima omogućimo što lepše detinjstvo.

a

Učimo kroz igru

Pevaonica, kapuera, školica i plesa, engleski i španski jezik su samo neke aktivnosti koje organizujemo. Sve aktivnosti su uključene u cenu, vaše je samo da odaberete.

Saznajte

Koje grupe polaznika imamo

U našem vrtiću deca su uzrasta od jedne do 7 godina. Trenutno su podeljeni u tri grupe, odnosno jaslenu, vrtićku i predškolsku

jj
0652232073